Maratonul Internațional Sibiu, 2021


Data concursului va fi anunțată în curând Alergare sosea Sibiu, județul Sibiu Child friendly

Despre eveniment

În .................., Sibiul se (re)pune în mișcare! În ultima sâmbătă de vară, vom organiza alături de partenerii noștri 𝗰𝗲𝗹 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻 𝗺𝗮𝗿𝗮𝘁𝗼𝗻 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗶̂𝗹 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗺 𝗳𝗮𝗰𝗲.
Trăim vremuri complicate, care ne propun probleme pe care niciunul din noi nu le-a mai întâlnit, însă adaptarea este unul dintre cuvintele cheie pentru perioada aceasta și cea care vine. Prin urmare, chiar dacă nu ne mai putem întâlni în 30 mai, alături de partenerii și prietenii maratonului ne propunem să ne (re)punem în mișcare în 29 august. Într-un mod diferit, dar cu siguranță la cel mai bun maraton pe care îl putem face împreună în condițiile vremurilor. Iar pentru a reuși acest lucru cât mai bine, vă rugăm să ne trimiteți ideile voastre crețe. Găsiți detalii în articol: www.maratonsibiu.ro/2020-cel-mai-bun-maraton-pe-care-il-pu…/.
Ne bucurăm să avem în continuare alături de noi compania Visma, partenerul principal de tradiție al evenimentului, precum și prietenii de la Colt, partenerul voluntarilor, și Muzeul Astra, care a fost lângă noi de la prima ediție.
Vă mulțumim tuturor pentru răbdare și înțelegere. Și de-abia așteptăm să ne reauzim!
Iar între timp, aveți grijă în continuare de voi și de cei dragi,
Echipa maratonului

Maratonul Internațional Sibiu este cel mai mare eveniment de alergare filantropic din România, care, conform tradiției, are loc în ultima sâmbătă din mai. Acesta a fost organizat începând cu 2012, inițial sub denumirea de SemiMaraton Sibiu, iar din 2017 i-a fost adăugată cursa de 42 de km – moment în care a devenit Maratonul Internațional Sibiu.

Prin intermediul Maratonului Internațional Sibiu (MIS) ne propunem să susținem spiritul de inițiativă al sibienilor – idei bune ce pot rezolva probleme ale comunității și care vor crește calitatea vieții în Sibiu. Punem la dispoziție o platformă de atragere de fonduri prin care sprijinim atât inițiativele noi venite dinspre grupuri informale, cât și proiectele organizațiilor non-guvernamentale. Evenimentul aduce împreună cetățeni, organizații, companii și autorități publice.

La cea de-a șaptea ediție, care a avut loc în 26 mai 2018, aproape 4.000 de alergători au luat startul și au lăsat urme pentru 26 de proiecte. Aceștia au fost susținuți de aprox. 5.770 de donatori și, împreună, am reușit să strângem 535.346 lei. De asemenea, în cadrul acesteia, pentru prima dată au participat persoane în scaun rulant.

Program

In curand, detalii despre program

Curse

Crosul Visma, Cros

5 km

Zacaria 10 km, Cros

10 km

Joyson Safety Systems - Semimaraton, Semimaraton

21

TeamRun 4x5.3 km, Cros

4 x 5.3 km ștafetă

Maraton Continental, Maraton

42 km

4-5 ani, Cros

400 metri
Pentru copii

6-7 ani, Cros

800 metri
Pentru copii

8-9 ani, Cros

1.2 km
Pentru copii

10-12 ani, Cros

1.6 km
Pentru copii

13-16 ani, Cros

2 km
Pentru copii

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review