Greenfield Duo Challenge, 2020


Data concursului va fi anunțată în curând Duatlon offroad Bucuresti, județul Bucuresti

Despre eveniment

O rupere de ritm RGT, cu complicitatea Baneasa Race si sustinerea Greenfield Residence. Nu ne apucam chiar de dans, dar atmosfera speram ca va fi de petrecere, la acest new entry in marca RGT. Un Run&Bike, individual sau in stafeta, pe 30 iunie. Greenfield Duo Challenge se doreste a fi o competitie care sa promoveze sportul facut de placere, pentru sanatate, asa cum ne aducem aminte ca existau concursuri la inceputul erei mtb-ului si duatloanelor. Vrem sa avem la start concurenti bine pregatiti, cei mai buni din tara si din lume la probele lor :), insa ne dorim sa-i vedem luand startul cu zambetul pe buze si terminand la fel. Nu ne dorim vanatori de premii ci oameni care sa promoveze mai departe un stil de viata.

Traseul este unul usor, atat la alergare cat si la bicicleta. Padurea Baneasa este binecunoscuta tuturor, majoritatea dintre noi antrenandu-ne pe acolo sau participand la competitiile existente din zona. Se vor parcurge aproximativ 8km in alergare pe aleiile padurii (traseu off-road usor) dupa care se vor schimba adidasii cu pantofii de ciclism. Daca faci parte dintr-o stafeta, vei preda cipul de concurs colegului tau de echipa si ori te vei retrage la umbra in asteptarea lui, ori vei continua proba si la individual.

Ruta de bicicleta insumeaza aproximativ 20km, cea mai mare parte fiind formata dintr-un single trail. Se pot atinge viteze mari pentru un cocncurs de mtb (traseu off-road usor) asa ca va recomandam sa abordati micile viraje cu atentie.

Va dorim mult succes si va asteptam in numar cat mai mare.

Program

KITURI - SAMBATA, 29 IUNIE
11:00 - 19:00 predare kituri, Greenfield

CONCURS - DUMINICA, 30 IUNIE
8:00 - 09:30 predare kituri pentru cei din afara Bucurestiului
09:50 adunarea sportivilor si sedinta tehnica, loc de start
10:00 START
11:15 timp limita parcurgere alergare
13:15 timp limita parcurgere bicicleta
15:00 festivitatea de premiere

Curse

Run&Bike, Individual

20 km bicicleta si 8 km alergare
100 lei

Run&Bike, Stafeta

20 km bicicleta si 8 km alergare
80 lei

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review