Duatlon Tara Lovistei, 2021


Data concursului va fi anunțată în curând Duatlon offroad Caineni, județul Valcea

Despre eveniment

Avand in vedere situatia epidemiologica din tara noastra editia 2020 va fi anulata
Ne vedem in 2021!


„Țara Loviștei, ținutul dintre munți! Evenimentul promovează mișcarea (alergarea și ciclismul în aer liber) și a unui stil de viață sănătos pentru un segment larg al populației, precum și implicarea comunității locale într-o acțiune de promovare a sportului, mișcării, sănătății, familiei și a beneficiilor acestora.”
Proba de Duathlon ( alergare+ciclism )
- Se înscriu echipe formate din 2 persoane + o bicicleta. Fiecare echipă parcurge un traseu de 25 de km. Coechipierii sunt obligați să ia startul, să parcurgă traseul și să ajungă la finish, ÎMPREUNĂ.
Se doreste stimularea colaborării între membrii echipei, pentru a parcurge în întegime traseul, alternând mersul pe bicicletă cu alergatul.
Mai multe informatii gasiti pe pagina oficiala a evenimentului!

Program

In curand...

Curse

Stafeta

25 km
Tura de 25 km.

Duatlon - categorii: Feminin/Masculin/Mixt. Categorii Duathlon, 25 km în echipă. Proba de Duathlon ( alergare+ciclism )- Se înscriu echipe formate din 2 persoane + o bicicleta. Fiecare echipă parcurge un traseu de 25 de km. Coechipierii sunt obligați să ia startul și să ajungă la sosire, ÎMPREUNĂ. Se doreste stimularea colaborării între membrii echipei, pentru a parcurge în întegime traseul, alternând mersul pe bicicletă cu alergatul.
60 lei

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review