Maratonul Brașov, 2021


Data concursului va fi anunțată în curând Alergare sosea Brașov, județul Brașov Child friendly

Despre eveniment

Maratonul International Brasov este un eveniment sportiv de masa, un prilej de sarbatoare pentru oras, de promovare a obiectivelor turistice, culturale, gastronomice.

Oricine poate participa! De la 6 la 90+ ani, alegand una dintre cele 6 curse, pe distante diferite: maraton 42km, semimaraton 21km, cursa de 10,7km si cursa populara de 5,7km (necompetitiva si necronometrata, in scop caritabil), team run 4×10.7km si curse pentru copii intre 6-14 ani.

Din 2015, Brasovul a intrat pe harta maratoanelor de sosea din Romania, alaturi de Bucuresti, Cluj si Arad, iar din 2017 evenimentul de alergare din Brasov este oficial membru full AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor si Curselor de Distanta), cel mai important for international in domeniu.

Zona de start si de finish este Piata Sfatului, chiar intre Biserica Neagra si Casa Sfatului. Vei avea ocazia sa descoperi in alergare atat Brasovul cat si imprejurimile acestuia intrucat traseul este unul deosebit de pitoresc si presarat cu obiective istorice si turistice.

Program

Dragii nostri,
Am amanat acest mesaj pana in ultimul moment, sperand ca putem gasi o solutie.
Din pacate, suntem nevoiti sa comunicam ca in acest an, 2020, Maratonul International Brasov ia o pauza, nedorita, dar, cu toate eforturile si gandurile bune, nu se poate concretiza.
Motivul este unul foarte clar, de natura financiara, lipsa unui sponsor principal ne impiedica sa sustinem aceasta editie. Vom incerca sa gasim solutii viabile pentru a reinvia acest proiect anul viitor.
Intreaga echipa a Maratonului International Brasov va ureaza un an plin de reusite si sanatate!

Curse

Maraton

Semimaraton

Cros

10.7 km

Team Run, Cros

5.7 km

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review