Spartan Cheile Grădiştei TW, 2024


Data concursului va fi anunțată în curând Cursa cu obstacole Cheile gradistei, județul Brașov Child friendly
Revendică evenimentul

Despre eveniment

Dacă eşti în căutarea modului în care-ţi poţi descătuşa propria bestie din interior şi ajunge în locuri inimaginabile, Spartan Beast este ideal pentru tine. Cu o distanţă de semimaraton şi 30 de obstacole, care te despart de linia de sosire, Spartan Beast îţi va testa toate abilităţile: puterea, rezistenţa şi determinarea. Terenul imprevizibil şi obstacolele Spartan sunt maestruos concepute ca să te împingă în afara zonei tale de confort şi mult peste auto-impusele obstacole pe care le-ai considerat cândva ca fiind propriile limite.

Curse

Standard

21 km
21K, 30 obstacole, durata cursei de la 4 - 8 ore - depinde de alergător. Asta e tot ce trebuie să știți ... şi să așteptați neprevăzutul. Vă rugăm să luați în considerare următoarele: este o cursă cu obstacole în teren accidentat, care vă va conduce prin pădure și tufișuri, șanțuri și obstacole de căţărare, precum și pe teren denivelat, cu rădăcini ascunse sau sârme și apă și/sau suprafețe alunecoase. Prin urmare, subliniem că pot apărea accidentări prin căderi, poticniri, alunecări etc. în depășirea obstacolelor. Mai mult, accidentările pot fi cauzate şi de căderea altor participanți, punându-le astfel în pericol şi ceilalţi alergători. Prin urmare, vă rugăm să vă adaptați viteza și comportamentul la condițiile de vizibilitate, obstacolul respectiv și graba de pe pistă!
335 lei

Junior, Standard

Spartan Race nu este doar pentru adulți. Cursa Spartan Kids oferă două intreceri de distanța pentru micii spartani din viața ta. Pe baza vârstei, cursele Kids contin obstacole , la fel ca și versiunile pentru adulti. Vino să-ți urmărești viitorii spartani cum alerga, să sare și se joace exact așa cum trebuie.


Copii Spartan vor concura în aceste categorii: 1. Copiii preșcolari, copii între 4-6 ani, distanța minimă de 800 m cu minimum 10 obstacole, părinții pot urmări şi ajuta copiii lor şi în perimetrul/traseul cursei. 2. Copii şcolari, copii cu vârste între 7-9 ani, distanța minimă de 1,6 km cu minimum 15 obstacole, părinții nu pot urmări copii lor în perimetrul/traseul cursei, doar din afara acestora. 3. Copii şcolari, copii cu vârste între 10-14 ani, distanța minimă de 3,2 km cu minimum 20 obstacole, părinții nu pot urmări copii lor în perimetrul/traseul cursei, doar din afara acestora. Spartan Kids SPECIAL: Copii școlari pe scaune cu rotile, copii cu vârste între 6-14 ani, distanțe maxime de 750 m cu maximum 10 obstacole, părinții pot urmări şi ajuta copiii lor şi în perimetrul/traseul cursei. Durata curselor este de la 5 la 45 minute - depinde de alergător. Asta e tot ce trebuie să știi ... așteptați neprevăzutul. Vă rugăm să luați în considerare următoarele: concursul este o cursă pe teren accidentat, care vă va conduce prin păduri și tufișuri, șanțuri și obstacole, precum și porţiuni cu rădăcini ascunse sau apă și / sau suprafețe alunecoase. Prin urmare, subliniem că leziunile pot apărea prin căderi, răsuciri, alunecări etc. atunci când depășesc obstacolele sau în timpul alergării. Mai mult, pericolele pot fi cauzate de căderea altor participanți, punându-l astfel în pericol pe toţi participanţi. Prin urmare, vă rugăm să vă adaptați viteza și comportamentul la condițiile de vizibilitate, respectiv obstacol și la condiţiile de pe traseu.
Pentru copii
65 lei

Huricane Heat, Standard

Distanța nu este dată, iar durata cursei este de minim 4 ore. Asta e tot ce trebuie să știți ... şi să așteptați neprevăzutul. Vă rugăm să luați în considerare următoarele: este o cursă cu obstacole în teren accidentat, care vă va conduce prin pădure și tufișuri, șanțuri și obstacole de căţărare, precum și pe teren denivelat, cu rădăcini ascunse sau sârme și apă și/sau suprafețe alunecoase. Prin urmare, subliniem că pot apărea accidentări prin căderi, poticniri, alunecări etc. în depășirea obstacolelor. Mai mult, accidentările pot fi cauzate şi de căderea altor participanți, punându-le astfel în pericol şi ceilalţi alergători. Prin urmare, vă rugăm să vă adaptați viteza și comportamentul la condițiile de vizibilitate, obstacolul respectiv și graba de pe pistă!

Super, Standard

10 km
10 K 25 Obstacole 80 minute Cel mai rapid timp
Mediocricitatea nu are nici o tangenţă cu această cursă de lungime medie. Spartan Super aduce un mix ideal între distanţă şi viteză, oferind concurenţilor un puternic test al capacităţilor atletice. Dacă te consideri un atlet consacrat şi vrei să împingi performanţa dincolo de scuze, ai putea râvni la un Spartan Super. Cu 25 de obstacole pe 10 km de teren cu specific montan, cursa Super nu cruţă pe nimeni. Conceput ca a doua cursă din Spartan Trifecta, la Super îţi poţi demonstra că ai tot ce este necesar ca să înfrunţi bestia din cursa Beast.
289 lei

Sprint, Standard

5 km
5 K 20 Obstacole 40 minute Cel mai rapid timp
Cursa Sprint chiar dacă este cea mai scurtă, însă în continuare este un favorită atât pentru concurenţii noi, cât și pentru cei care se reîntorc. Este distanța perfectă pentru cei care doresc să-şi înceapă aventura în lumea curselor Spartan. Sprint-ul oferă de asemenea, pentru concurenţii recurenţi, o distanţă potrivită ca să-şi testeze limitele. Vă aşteaptă 20 de obstacole pe un traseu de 5 km, deci nu veți alerga niciodată aceeași cursă de două ori. După ce completați cursa Sprint, sunteți la o treime din Spartan TRIFECTA: obiectivul principal al curselor Spartan.
241 lei

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review