Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: decembrie 2018

I. Informatii generale

Serviciile sunt deţinute şi operate de către Smart Casual Concept SRL CUI 40473776, J23/271/22.01.2019, cu sediul social in Comuna Berceni, Intrarea Ciulin 8E, Ilfov Romania.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Smart Casual Concept SRL in calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet . („Site-ul”)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteti vizitator al Site-ului, Smart Casual Concept SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de inregistrare / contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.

III. Scopurile si temeiurile prelucrarii

Daca sunteti vizitator al Site-ului, Smart Casual Concept SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

IV. Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, Smart Casual Concept SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Smart Casual Concept SRL. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Smart Casual Concept SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Smart Casual Concept SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Smart Casual Concept SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijină Smart Casual Concept SRL in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Smart Casual Concept SRL nu sunt transferate in afara Uniunii Europene.

VII. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiați de urmatoarele drepturi: