Timisoara 21k, 2022

Adaugă un review

Despre eveniment

Salutare prieteni alergători,
Ne-am dorit mult să putem să vă oferim un eveniment "ca altă dată" acum la început de 2021. Am sperat că lucrurile vor fi mai clare și vom putea să ne vedem pe 28 martie la linia de start pentru SportGuru Timisoara 21k 2021.
Având în vedere situația epidemiologică în continuare imprevizibila, precum și reglementările stricte legate de desfășurarea evenimentelor sportive, ne-au făcut să reanalizăm posibilitatea de a organiza evenimentul anul acesta.
Cu regret, suntem nevoiți să anunțăm amânarea SportGuru Timișoara 21k pentru 27 martie 2022, cu speranță că situația va evolua pozitiv până atunci.
Timisoara ne va aștepta cu nerăbdare în primăvara următoare pe noi toți, participanți, parteneri și organizatori!


SportGuru Timisoara 21k isi propune inca de la prima editie sa fie o competitie sportiva de mare anvergura care sa aseze din nou Timisoara in randul oraselor importante din lumea sportului de masa, pe plan national si international.

Evenimentul este initiat de cunoscutul retailer de echipament sportiv SportGuru.ro in parteneriat cu Primaria Timisoara si are in echipa organizatoare oameni cu mare experienta in dezvoltarea si administrarea competitiilor de alergare din Romania.

Traseul de 21 de kilometri a fost ”desenat” pentru ca frumusetile orasului de pe Bega sa poata fi apreciate de toti participantii, va avea startul si finisul in Piata Unirii – un loc emblematic pentru Timisoara, un traseu care ramane totusi unul fluent si rapid, in asa fel incat alergatorii sa-si poata dobori recordurile de timp pe aceasta distanta.

Competitia cuprinde probe si categorii pentru toate varstele, astfel ca pe langa traseul de 21 km participantii vor putea alerga la crosul de 10 km, la cursa populara sau la cursa copiilor.

Binecunoscutul slogan “Azi in Timisoara, maine in toata tara!” va deveni prin sport, prin alergare, “Azi, toata tara e la Timisoara!”.

Program

In curand detalii despre program

Curse

Semimaraton

21.0 km
Zona de start / finish: Piata Unirii
Ora de start: 09:00 AM*

Timp limită: 3 ore
1 oră 30 minute pentru prima tură

Cros

10.0 km
Zona de start / finish: Piata Unirii

Ora de start: 09:00 AM*

Timp limită: 1 oră 30 minute

Cursa Populara, Cros

3.0 km
Zona de start / finish: Piata Unirii

Ora de start: 09:05 AM*

Timp limită: 30 minute

Cursa Copiilor, Cros

600-1000m
Traseu: Copii intre 600 si 1000m in functie de varsta
Pentru copii

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

cu ploaie sau fara, placerea cursei a fost deplina pe toata durata si raman amintirile in sutele/miile de fotografii puse la dispozitie de organizator.
si pentru ca sunt sute/mii de poze, ar fi fost mult mai util si rapid sistemul de recunoastere al numarului de concurs pentru fiecare concurent.
poate il gasim functional pt evenimentele viitoare.
EDUARD IORDAN
2019-05-06 18:45:19
Participant la cursa: Semimaraton
minusuri:
un traseu searbad, fara prea multa implicare, fara sustinere pe parcurs (animatori, formatii de muzica, entertaineri samd), acesta fiind compus din 2 bucle ce nu vizitieaza punctele esentiale ale orasului, parca le-ar fi evitat, incluzand mai degraba strazi obscure si necirculate, implicit fara sustinerea localnicilor.
punctele de alimentare ar fi fost mai indicat sa fie mai dese, la 3-4 km max. luand in calcul lungimea semimaratonului.
zona de plecare fara prea multa animatie, facuta doar cat sa iasa la numaratoare
nu reusesc sa imi gasesc pozele de pe traseu dacat daca "matur" toate fisierele!!! a fost promis un sistem automat de identificare al concurentilor, dar inactiv momentan
kitul de concurs, cam scump pentru ce ofera, promitea initial o intrare de test la WorldClass, dar inexistenta in pachet
din defectiuni organizatorice ale sistemului de monitorizarea a inscrierilor mi-a fost anulata inscrierea chiar si dupa ce am trimis de 2 ori confirmarea platii taxei de participare in timp util

plusuri:
puncte de alimentare echidistante, la 5 km, bine alimentate
tricoul din kit este ok, nu extraordinar
traseul prin zone deschise, lipsit de umbra, a beneficiat din plin de sustinerea vremii usor innorata. altfel ar fi fost in categoria "minusuri".

concluzie:
nu voi mai participa la acest eveniment.
Bogdan Gmn
2019-05-06 09:57:19
Participant la cursa: Semimaraton
Cred ca lipsa punctelor de entertainment pe traseu este un mare minus. Alergarea pare trista pe un traseu lipsit de încurajări. Voluntari puțini și absolut nici un punct de entertainment. Uneori te dureau urechile de la atâta liniște.
Locuitorii, cei câțiva pe care i-am întâlnit pe traseu, păreau mai degrabă puțin deranjați, având în vedere numarul mare de competiții care se întâmplă în aceste luni, competiții care blochează orașul.
În plus, având în vedere vremea cred ca era oportuna amenajarea unui cort/pavilion astfel încât, la finish sa poți să-ți schimbi hainele ude și sa nu stai în ploaie.
Kit-ul este unul "bogat" tricoul este de calitate.
În afara de cele de mai sus organizarea este buna insa nu consider ca e un eveniment "must have" în calendarul unui alergător.
Voi mai participa doar dacă ma mut în Timisoara
costea sorin
2019-05-05 14:38:37
Participant la cursa: Semimaraton