Baneasa Forest Run, 2024

Adaugă un review

Despre eveniment

Baneasa Forest Run este o alergare pe potecile padurii Baneasa cu trei trasee: cros 11 km, semimaraton 21 km si cursa populara Family Run 3 km.

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori, cu doua editii anuale, de primavara si de toamna. Fiecare eveniment este precedat de mai multe antrenamente si urmat de un antrenament de revenire. Fiecare editie aduce in prim plan o organizatie si o cauza sociala pentru care alergatorii pot dona.

Program

In curand...

Curse

Cros 11K, Cros

11 km

Semimaraton

21 km
Dupa start, se porneste pe asfalt spre Aleea Padina, iar la limita padurii vom face dreapta, pe aleea asfaltata. Continuam pe asfalt pentru o experienta noua, dar si pentru a fluidiza mai bine traficul de alergatori.

Family Run 3K, Cros

3 km
Descriere proba

Proba FAMILY RUN 3 KM este o tura populara, necompetitiva, perfecta pentru cei care vor sa faca miscare in natura pe o distanta accesibila. Este si o ocazie de a petrece timp impreuna cu familia. Copiii pot participa in schimbul unei taxe modice alaturi de parintii lor inscrisi la aceasta proba si vor beneficia de numar si kit de concurs propriu.

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Intre cele doua valuri trebuia ceva mai mult timp la start. Faptul ca au pus la dispozitia participantilor mijloc de transport pentru ridicarea kit ului nu a fost indeaju s mediatizat.
Anisoara Moraru
2019-04-30 17:55:41
Participant la cursa: Cros 11K, Cros
Prima competitie la care particip! O experienta foarte faina, organizata de oameni foarte faini! Ne vedem la Predeal Forest Run!
Ghioarca Andrei
2019-04-17 11:41:17
Participant la cursa: Cros 11K, Cros
Prima participare. Energie, voie buna, traseu frumos si bine marcat. Totul foarte bine organizat. Revin cu placere si bucurie. Felicitari si sincere multumiri organizatorilor, voluntarilor, echipelor medicale si de interventie.
Daniel Cristea
2019-03-26 11:00:22
Participant la cursa: Semimaraton
Traseu: frumos, bine marcat, imposibil să te rătăcești. Puncte de hidratare/alimentare - chiar prea dese (între punctele 3 și 4 nu cred să fi fost mai mult de 1-1,5 km), bine aprovizionate.
S-au rezolvat problemele legate de distribuirea pastelor și a salatelor de la final (așa cum a fost la ediția din noiembrie). De asemenea, spălătoarele au avut apă (tot atunci au fost nefuncționale de la prima oră).
De apreciat reducerea cantităților de plastic generate de eveniment (dar e loc de mult mai bine). Punga kitului poate fi redusă la maximum un sfert din dimensiunea actuală.
Mihai Gaureanu
2019-03-25 18:54:01
Participant la cursa: Semimaraton
Mi-a plăcut foarte mult traseul, este a treia oară când îl alerg în concurs, mi s-a părut de fiecare dată provocator. Mi-a plăcut atmosfera de la punctul de start și cum s-a aranjat organizatorul acolo, împreună cu partenerii săi. Mulți concurenți, bine pregătiți, jos pălăria, evenimentul a crescut!

Mi-a plăcut tricoul foarte mult, o să-l port la alte competiții.

Am făcut și VLOG: https://youtu.be/biqmQDtc8GY
Emilian Nedelcu
2019-03-25 12:51:46
Participant la cursa: Cros 11K, Cros
Super traseul, terenul este plat, perfect pentru tranzitia de la asfalt la trail. Avem parte de ceva aventura in sensul frumos al cuvantului. Dezamagit putin de kit, o punga imensa de la hervis cu un tricou, un baton si o apa cu vitamine la 500ml, ah si un talon hervis :) supranumita si punga cu nimic. Se putea alege o punga mai mica ...
Adrian Costache
2019-03-25 08:05:54
Participant la cursa: Semimaraton