Semimaraton Iasi, 2021


Data concursului va fi anunțată în curând Alergare sosea Iasi, județul Iasi Child friendly

Despre eveniment

Semimaraton Iași 2020 va fi reprogramat!
Dragi alergători, având în vedere ultimele informații privind răspândirea coronavirusului la nivel național și internațional și pentru că întotdeauna punem pe primul loc siguranța participanților, vă anunțăm că ediția de anul acesta, programată inițial la 26 aprilie, va fi amânată până la o dată pe care o vom comunica ulterior.
Aflându-ne în fața unei situații de forță majoră, persoanele deja înscrise și care nu pot participa la data reprogramată a Semimaratonului Iași 2020, pot transfera înscrierea către o altă persoană sau pot opta pentru transferarea acesteia la ediția din 2021 a evenimentului.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă invităm să rămâneți în continuare alături de Semimaraton Iași și de cauzele umanitare pe care acesta le susține an de an.
„Aleargă cu inima!”Semimaraton Iaşi este un un eveniment sportiv ce are ca scop promovarea mişcării (alergarea în aer liber) şi a unui stil de viaţă sănătos pentru un segment larg al populaţiei precum şi implicarea comunităţii locale într-o acțiune de strângere de fonduri pentru susţinerea copiilor de excepţie din mediul rural, fără posibilităţi materiale, sau a copiilor pentru care supravieţuirea zilnică este adevărata competiţie.

Competiţia este organizată de Rotary Club Iaşi Copou și Organizația Salvați Copiii Iași în parteneriat cu Asociaţia People for Sport, Asociaţia Elite Running şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi, ISU Iaşi şi SMURD Iaşi.

Program

In curand detalii...

Curse

Semimaraton

21.0 km
Route 2,927,465 - powered by www.runmap.net
Traseul are aproximativ 10.5 kilometri si va fi parcurs o data sau de doua ori, in functie de proba de concurs conform listei de mai sus.

START / Piața Palat – Str. Anastasie Panu (întoarcere la intersecția cu str. Sf. Lazăr) – Str. Anastasie Panu – Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – Strada Arcu – Strada Gavril Muzicescu – Piața Mihai Eminescu – Bulevardul Carol I – Aleea Ghica Vodă (până la Rond Copou, întoarcere) – Aleea Ghica Vodă – Parcul Expoziției – Str. General Toma Dumitrescu – Aleea Ghica Vodă – intrare STADION (1 tură în stadion) Aleea Ghica Vodă – Bulevardul Carol I – Piața Mihai Eminescu – Str. Gavril Musicescu – Strada Arcu – Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – str. Palat – întoarcere pe strada Palat – Piața Palat/FINIȘ.
110 lei

Stafeta, Cros

21.0 km
Route 2,927,465 - powered by www.runmap.net

Cros

10.0 km
Route 2,927,465 - powered by www.runmap.net
Cros 10km 10,54 km – 1 tură de circuit
Traseul are aproximativ 10.5 kilometri si va fi parcurs o data

START – Palatul Culturii – str. Anastasie Panu – str. Elena Doamna – Bd. Independentei – P-ta Mihai Eminescu – str. Pacurari – Sos. Pacurari – intoarcere la sensul giratoriu Pacurari – Sos. Pacurari – str. Pacurari – P-ta Mihai Eminescu – str. Gavril Muzicescu – str. Arcu – Bd. Stefan cel Mare si Sfant –Palatul Culturii
100 lei

Cursa Populara, Cros

2.5 km
O tura in jurul Palatului Culturii – 2.5km.

START-Palatul Culturii – str. Anastasie Panu – str.Sf. Lazar – Podul Ros – str. Palat – Palatul Culturii(Sosire)

Cursa Copiilor 6-8 ani, Cros

0.6 km
Toate cursele de copii (pana la 14 ani) vor avea loc in ziua de duminica a cursei, avand starturi dupa terminarea curselor adultilor, conform programului oficial.

Cursele copiilor se vor desfasura pe categorii de vârsta, având starturi separate fete/băieți. La cursa copiilor pot participa copii cu vârsta între 6 și 14 ani. Copiii cu varsta de 15-17 ani vor alerga in cursa populară (2,5 km).

Nu exista taxă de participare.
Inscrierile se fac online până cu 7 zile înainte de eveniment și, în limita locurilor disponibile, la fata locului.

Cursa Copiilor 9-11 ani, Cros

0.6 km

Cursa Copiilor 12-14 ani, Cros

1.0 km

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Daca nu ar fi trebuit sa oprim la trecerile de pietoni ar fi fost perfect! Eu am prins una si am fentat una ajutata de alergatorul din fata mea (mai curajos ca sa nu zic mai cu tupeu) :-)
Anisoara Moraru
2019-04-30 17:49:50
Participant la cursa: Cros
Multumim pentru organizarea evenimentului. Traseul, organizarea, atmosfera au fost extraordinare.
Kitul acceptabil, culoarea visinie nu e culoarea mea preferata dar nu e o nemultumire. Singura nemultumire e ca nu au mai avut tricouri marimea L desi am specificat marimea L cand m-am inscris.
Felicitari si astepam si alte evenimente.
Valentin Wb
2019-04-22 08:50:55
Participant la cursa: Semimaraton
Cea mai buna editie!
Mi-a placut absolut tot: organizarea, traseul accesibil si placut, energia ,toate in scop caritabil.
Felicitari!
Oana Stefania Pintilii
2019-04-22 06:48:31
Participant la cursa: Cros