Timișoara City Marathon, 2020


Data concursului va fi anunțată în curând Alergare sosea Timișoara, județul Timiș

Despre eveniment

Timisoara City Marathon este un eveniment de alergare organizat de către Clubul Sportiv Asociatia Alergotura din Timișoara.

Evenimentul este unul de masă dedicat in special sportivilor amatori, dar care poate fi deschis si elitelor.
Sport, oameni, prietenie, comunitate, istorie, capitala culturala in 2021, identitate, bucurie = Timisoara City Marathon!

Timişoara se pregăteşte pentru a oferi turiştilor în anul 2021 un program cultural deosebit, cu ocazia deţinerii de către oraş a titulaturii de Capitală Europeană a Culturii. Vom fi una dintre principalele atracţii turistice ale Europei, deci o destinaţie de vacanţă foarte dorită şi căutată.

Zeci de mii de persoane folosesc prilejul unor evenimente sportive populare pentru a vizita şi descoperi noi oraşe şi istoria lor. În acest context, organizaţia Alergotura doreşte să completeze oferta culturală cu una sportivă cu scopul de a atrage în Timişoara publicul interesat de evenimente de alergare, în special de probe de maraton şi semimaraton.

În 2017, Alergotura a inceput organizarea Timişoara City Marathon cu o ediţie pilot. Ineditul evenimentului a constat în tema în jurul căreia va fi construită imaginea şi promovarea evenimentului: Cucerirea Cetăţii Timişoarei de către prinţul Eugeniu de Savoya.

In 2018, am crescut si ne-am facut noi prieteni. Credem ca suntem pregatiti sa facem un eveniment de referinta pentru Timisoara si Banat, pentru istoria si identitatea lor.

Considerăm că un eveniment de alergare care oferă o experienţă complexă, adică pe lângă elementul sportiv publicul beneficiază şi de informaţie, spectacol, noutate, va fi de interes pentru participanţi.

Urmeaza 2019... Povestea merge mai departe!!

Program

În curs de actualizare...

Curse

Maraton

42 km

Semimaraton

21 km

Ștafetă 2x10.6, Cros

10.6 km

Cros

10.6 km

Cros

5.5 km

Crosul Timișoara, Cros

2.0 km

Video de prezentare

{}

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review