Tour de Tur, 2021

Adaugă un review

Despre eveniment

🇷🇴 Revenim cu o veste tristă pentru cei care v-ați pregătit din răsputeri pentru cursa din 17 octombrie 💔 Până zilele trecute am încercat să găsim o modalitate de a organiza competiția, dar din cauza numărului de cazuri noi Covid-19 în continuă creștere din ultima perioadă, și consultându-ne cu autoritățile competente am luat decizia că sănătatea tuturor este pe primul plan. 😷 Așadar, anulăm TOUR de TUR CBA din acest an și o reprogramăm pe 𝟮𝟮 𝗺𝗮𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟭.
ℹ Înscrierile vor fi reportate automat pentru noua dată. Cei care doriți să vă recuperați taxele de înscriere (din care vom scădea 10 lei pentru taxe bancare), vă rugăm să ne anunțați printr-un mail (în care vă specificați IBAN-ul pe care să vă returnăm banii) trimis pe adresa 📧 office@eke.ro până în data de 📍31 decembrie 2020.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru neplăceri!
Să aveți parte de un weekend plin de natură!
Cel mai vechi concurs de ciclism și de alergare al județului Satu Mare are loc în zona lacului Mujdeni. În centrul atenției, ca și în edițiile anterioare, pe lângă concurenți vor fi Ariile Protejate „Râul Tur”. Scopul (pe lângă a ne simți bine și de a face mișcare în natură), este popularizarea zonei și valorile acesteia.
Pentru cei cu mai puțin spirit competitiv, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate.

Iar celor care nu doresc deloc să obosească, în centrul de concurs pregătim o expoziție mobilă despre Ariile Protejate Râul Tur și voie bună asigurată de moderatori profesioniști.

Program

In curand

Curse

Semimaraton, Semimaraton

25.5 km
Diferență de nivel 800 m.

Puteți descărca traseul în format .gpx accesând link-ul: http://tourdetur.ro/wp-content/uploads/gpx/TourdeTur-Half.gpx

Cros, Cros

12 km
Diferență de nivel 380 m.

Puteți descărca traseul în format .gpx accesând link-ul: http://www.eke.ro/trip/wp-content/uploads/2009/12/Casa-Laborator-Gerinc-Koves.gpx

Video de prezentare

{}

Galerie foto

Review-uri de la participanți

Nu există niciun review pentru această ediție.

Adaugă un review